Hvordan køber man engangsbarbermaskiner?

Ifølge barberhovedet kan det opdeles i to typer: fast hoved og bevægeligt hoved.

Det forkerte valg af barbermaskine kan også forårsage skader på ansigtets hud, så at vælge en god barbermaskine, der passer til dig, er den første færdighed, du lærer.

 

Først og fremmest valget af barberhoved.

 

1.Fast værktøjshoved.

Barbermaskine med fast hoved er nem at betjene, ikke let at skade huden, ikke let at forårsage blødning, hudfølsomme venner kan fokusere på.

 

2. Bevægeligt værktøjshoved.

Princippet for denne slags barbermaskine er relativt simpelt. Men fordi bladet ofte bevæger sig frem og tilbage, har det en tendens til hurtigt at blive slidt.

 

Effekten af ​​manuel barbermaskine er den reneste og mest grundige.Hvis du normalt forfølger den ultimative glathed, tror jeg, du skal være meget fortrolig med den.

 

Generelt tager manuel barbering lang tid, omkring 10-15 minutter, men effekten er meget god, barbering meget ren, alle stubbe fejet væk.Fordi det er grundigt rent, billigt og nemt at betjene, har det altid optaget en betydelig del på markedet.Selvom du normalt har travlt, kan du også vælge at bruge en manuel barbermaskine på en særlig dag for at gøre din hud glattere.

 

Ud over barberhovedet, når du vælger en barbermaskine, skal du være opmærksom på problemerne i henhold til dine egne karakteristika:

 

1. Udseende: om håndtagets længde passer til dig.Den passende værktøjsholder skal være skridsikker, føles behagelig, skridsikker, og vægten er passende.

 

2.Klinge: Først og fremmest skal den være skarp, ikke let at ruste og hellere have en vis smøreeffekt.

 

Dette er vores nye produkt.

 

Model SL-8201.

8201

 

5 lagsystemklinge, produktstørrelse 143,7 mm 42 mm, produktvægt 38 g, klinge med svensken rustfrit stål.Den nye serie af systemklinge er designet med åben ryg, hele kroppen er vaskbar og nem at rengøre.

Et barberhoved som en penhætte.som er mere praktisk at udskifte. Alt du skal gøre er at trække det ud og sætte en ny i.

Produktet er udstyret med en base, hvilket gør det mere bekvemt at placere.

Produkterne er tilgængelige i æskepakning, blisterkortpakning og gaveæsker, som du kan vælge imellem.

 

 


Indlægstid: Jul-05-2021